Spaans Elektro Monster / Westland, Vakman die u kent


Omschrijving

BOSCH WAN28096NL Serie 4, Wasmachine, voorlader, 7 kg, 1400 rpm

Serie|4 wasmachine met EcoSilence Drive ™: voor een stille en duurzame werking waarop je kunt vertrouwen.

- ActiveWater™ Plus: stemt het watergebruik volledig automatisch af op de hoeveelheid wasgoed.

- Hygiëne Plus: doodt 99,99% van alle bacteriën, ook op 40°C.

- Led-display: bedien de wasmachine eenvoudig dankzij het heldere scherm met touch knoppen.

- TouchControl toetsen: gemakkelijk te bedienen dankzij het elektronische bedieningspaneel.

- Bijvulfunctie: iets vergeten in de wasmachine te doen? Geen enkel probleem.

ActiveWater Plus

Water afgestemd op de belading.

We zijn dagelijks bezig om onze wasmachines zo duurzaam mogelijk te maken. Daarom beschikken al onze wasmachines over ActiveWater Plus. Verschillende sensoren in de wasmachine stemmen het watergebruik elke wasbeurt precies af op de belading. Zo verbruikt de wasmachine ook bij een kleine was nooit meer water dan nodig.

Hygiëne Plus

Hygiënisch wassen, zelfs op 40°C.

Soms is schoon nog niet schoon genoeg. Daarom hebben we Hygiëne Plus ontwikkeld. Hiermee dood je alle bacteriën, zelfs als je op 40°C wast. Fijn, bij het wassen van babykleertjes of wanneer je bijvoorbeeld gevoelig bent voor huisstofmijt. * Bosch wasmachines met het Hygiëne Plus-wasprogramma op 40°C en 60°C voldoen aan de wetenschappelijk aanbevolen voorwaarden voor 99,99% kiemreductie voor Enterococcus Hirae en Pseudomonas Aeruginosa, volgens Honisch et al. 2014, "Impact van wascyclustijd, temperatuur en wasmiddelformulering op de hygiënische effectiviteit van huishoudelijk witwassen." Onder leiding van Universiteit Rijn-Waal.

Led-display met touch knoppen

Eenvoudig te bedienen dankzij het heldere scherm en de touch knoppen.

Je bedient de wasmachine heel eenvoudig dankzij het grote led-display. Doordat het display bestaat uit touch knoppen, druk je eenvoudig op datgene wat je nodig hebt. En wil je de wasmachine later starten zodat hij klaar is als je thuis komt? Gebruik dan de uitgestelde start- en eindtijd.

TouchControl

Gemakkelijk te bedienen via het touch-display.

Je bedient de wasmachine eenvoudig via het grote display welke je via aanraking bedient. Daarnaast zie je in een oogopslag de huidige informatie zodat je precies weet hoelang het wasprogramma nog duurt.

Bijvulfunctie

Mis nooit meer een kledingstuk met de handige Bijvulfunctie.

Staat de was al aan, maar ben je een gevallen sok of je favoriete shirt er vergeten in te doen? Geen zorgen: met de Bijvulfunctie voeg je tijdens het wassen nog snel een kledingstuk toe of haal je juist nog even iets uit de trommel*. Druk op de knop, open het deurtje, stop de vergeten kleding in de trommel en ga weer verder met wassen. Zo simpel is het. *Voor de veiligheid kun je de Bijvulfunctie niet gebruiken als de was warmer is dan 50°C of als het waterniveau te hoog is.

AntiVibration-wand

AntiVibration-wand voor meer stabiliteit en minder trillingen.

De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien, het systeem zorgt ook voor meer stabiliteit en vermindert trillingen. Dit is tegelijkertijd ook goed voor de levensduur van je wasmachine. De verbeterde isolatie reguleert bovendien het geluidsniveau, waardoor de wasmachine een stuk stiller is, zelfs tijdens het centrifugeren.

AquaStop

Nooit meer zorgen over waterschade.

Bescherming tegen lekken is cruciaal voor een wasmachine. Daarom biedt ons AquaStop-systeem gegarandeerde bescherming tegen lekken. In het geval van een lek wordt dit waargenomen in het dubbele gedeelte van de slag, waarna de watertoevoer automatisch wordt uitgeschakeld. Met AquaStop ben je beschermd tegen waterschade gedurende de volledige levensduur van je apparaat.

Tot 24 uur eindtijduitstel

Tot 24 uur eindtijduitstel

Tot 24 uur eindtijduitstel: bepaal zelf wanneer jouw wasprogramma klaar moet zijn.

SpeedPerfect

Een brandschoon resultaat, meer dan twee keer zo snel.

De SpeedPerfect-functie is speciaal ontwikkeld voor situaties waarin je geen tijd te verliezen hebt. Met SpeedPerfect verkort je de wastijd met 65%. Gebruik de functie in combinatie met de meeste wasprogramma’s, voor alle ladingen en stoffen. Draai bijvoorbeeld het gemengd programma met SpeedPerfect om tot 4 kg gemengde was te wassen in slechts 46 minuten.

Donker wasgoed en jeans

Beschermt donker wasgoed en spijkerbroeken.

Dit wasprogramma is speciaal voor donker wasgoed en spijkerbroeken. Er wordt namelijk een extra spoelbeurt toegevoegd. Dit voorkomt dat wasmiddelresten op zwarte kleding achterblijven waardoor je soms een witte waas ziet. Zo houd je je donkere kleding een stuk langer mooi.

EcoSilence Drive™

Een gegarandeerd stille motor die lang meegaat.

Laat de rust in huis niet verstoren door het geluid van je wasmachine. De EcoSilence Drive™ van Bosch is zó stil, dat je bijna zou vergeten dat je wasmachine aanstaat. De koolborstelloze, energiezuinige motor gaat stil te werk en gaat bijzonder lang mee, met maar liefst 10 jaar garantie op de onderdelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Specificaties
Automatische wasmiddeldosering i-DOS
Beladingherkenning Ja
Breedte (mm) 598.00
Diepte (mm) 550.00
Droogresultaatklasse B
Energieklasse B
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74.00
Hoogte (mm) 848.00
Kleur Wit
Koolborstelloze motor Ja
Kuipmateriaal Kunststof
Maximale toerental (centrifuge (toeren per minuut) 1400.00
Resttijdindicatie Ja
Soort waterbeveiliging Aquastop
Starttijduitstel Ja
Stoomfunctie Nee
Trommelmateriaal Inox
Trommelreiniging Ja
Trommelsysteem VarioSoft trommel
Typenummer WAN28096NL
Vulgewicht (kg) 7.00
Wasresultaatklasse A

Bosch WAN28096NL SERIE 4 EXCLUSIV

  • Productcode: 4242005342044

  • Bel 0174213715, mail of kom langs in onze winkel voor meer informatie en de voorraad/levertijd en actuele prijs
  • *€648,96

  • Excl. BTW: €536,33

Tags: Bosch WAN28096NL SERIE 4 EXCLUSIV