Spaans Elektro Monster / Westland, Vakman die u kent


Omschrijving

SIEMENS WG44B209NL iQ700, Wasmachine, voorlader, 9 kg, 1400 rpm

Deze intelligente wasmachine is 20% energiezuiniger dan label A, met antivlekken systeem en SpeedPack XL.

- speedPack XL: programma's versnellen, perfect wasresultaat in 59 minuten of een kleine was in 15 minuten.

- Home Connect: bedien de wasmachine waar en wanneer je dat wilt via de app.

- Controle op afstand: altijd toegang tot de status van je wasmachine.

- Remote Control: bedien je wasmachine op afstand, waar en wanneer je wilt.

-Push notificaties: ontvang een melding wanneer de was klaar is, of het apparaat aan reiniging toe is.

speedPack XL. Verkort programma's, kleine was in 15 of 30 minuten of 5 kilo in 59 minuten schoon

Verkort de programmaduur met 65%, was tot 2 kilo licht vervuild wasgoed in 15 minuten schoon, tot 4 kilo in 30 minuten óf was tot 5 kilo in slechts 59 minuten schoon. Met speedPack XL heb je de controle over hoe je je tijd indeelt. De wasmachine past zich naar jouw planning aan in plaats van andersom.

Home Connect. Bedien de wasmachine met de Home Connect app

Wasmachines die op wifi aansluitbaar zijn, bieden nieuwe functies voor nog meer flexibiliteit. Door een aantal eenvoudige vragen te stellen over materiaal en kleur, helpt 'EasyStart' je het juiste wasprogramma te kiezen. Met Home Connect kan ook eenvoudig het gewenste programma gekozen worden en start de wasmachine waar en wanneer je maar wilt. En automatisch houd je via de app in de gaten wanneer de was klaar is, ook als je niet thuis bent.

Controle op afstand. Blijf altijd en overal op de hoogte van je wasmachine

Dankzij Home Connect heb je altijd controle over je wasmachine. Check de instellingen van de wasmachine en krijg een pushnotificatie zodra het gekozen programma klaar is. Of bekijk via de app of er een foutmelding is.

Bediening op afstand. Selecteer en start programma's op afstand

Met de Home Connect-app selecteer je makkelijk het meest geschikte programma en start je de wasmachine wanneer je maar wilt, en waar je ook bent. Zo stel je de wasmachine zo in dat de was klaar is als je uit je werk thuis komt bijvoorbeeld.

Push notificaties. Ontvang meldingen wanneer dat nodig is

Wasmachines met Home Connect geven een seintje in de vorm van een pushnotificatie als bijvoorbeeld de was klaar is, wanneer het slimme doseersysteem bijgevuld moet worden of wanneer de wasmachine toe is aan een onderhoudsprogramma.

voiceControl. Bestuur de wasmachine met je stem

Dankzij de samenwerking tussen Home Connect en slimme spraakassistenten, zoals Amazon Alexa en Google Home, bestuur je de wasmachine nu nog eenvoudiger: met je stem. Zodra je het apparaat verbonden hebt, bestuur je de wasmachine via verschillende commando's, gewoon vanaf de bank.

Gekoppelde apparaten. Verbind slimme apparaten met elkaar

Koppel apparaten in huis aan elkaar en je krijgt naadloze verbindingen. Een notificatie op je smartphone wanneer het programma is afgelopen bijvoorbeeld. Of een slimme lamp die knippert als de was klaar is. Een melding dat het wasmiddel bijna op is. De droger die weet wat de wasmachine gewassen heeft en hier automatisch het optimale droogprogramma op afstemt. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de mogelijkheden wanneer je huishoudapparaten met Home Connect verbind met je thuisnetwerk.

Energieklasse A. Duurzaam wassen met energielabel A

Wasmachines met energielabel A zorgen voor zuinige en perfecte wasresultaten onder alle omstandigheden. Dankzij innovatieve functies doe je geen consessies op kwaliteit, maar geniet je wel van optimale duurzaamheid.

smartFinish. Verklein de strijkstapel

Als je droge was hebt die gekreukeld is, is het smartFinish-programma van je wasmachine de oplossing. Het introduceert een zachte dosis stoom en vermindert de ergste kreukels in slechts 20 minuten. Je kleding wordt niet nat en dus kun je het direct dragen.

Mini load. Losse stukken en kleine ladingen snel en efficiënt wassen

Gebruik de optie Mini Load om losse items, nieuw gekochte kleding of hele kleine ladingen te wassen. Je wasmachine past zich dan aan om je wasgoed snel, zorgvuldig en efficiënt te behandelen én verbruikt zo een stuk minder water.

directTouch Plusdisplay. Ontworpen voor eenvoudige en intelligente bediening

Strak, elegant en toch intuïtief? Het grote directTouch Plus led-display is het allemaal. Het naadloze glanzend zwarte bedieningspaneel is ontworpen om de wasmachine moeiteloos te bedienen. Ergonomisch gepositioneerd lichten de touch-display-elementen op wanneer je de wasmachine aanzet. Dankzij het grote display en de overzichtelijke bediening selecteer en stel je snel en moeiteloos het juiste programma in. Voor intuïtieve en gebruiksvriendelijke bediening.

Outdoor+Impregneren. Houdt sport- en outdoorkleding in topconditie én waterdicht

Het is belangrijk om outdoorkleding met extra zorg te behandelen om ze water- en winddicht te houden. Gelijmde zomen, membraancoatings en waterafstotende stoffen zijn bijzonder hittegevoelig. Het wasprogramma Outdoor + Impregneren draait op een constante lage temperatuur waarbij de luchtvochtigheid continu wordt gemeten. En het grootste voordeel van dit programma is dat je kleding zelfs waterafstotend kunt maken. Voeg impregneermiddel toe en je winterjas, skijas, motorjack of zelfs tafelkleed is weer volledig waterafstotend en klaar voor het nieuwe seizoen.

iQdrive-motor. iQdrive-motor met 10 jaar garantie

Normale wasmachinemotoren slijten door wrijving, waardoor ze het plotseling niet meer doen. Met iQdrive loopt u dat risico niet: dankzij het gebruik van magneten ontstaat er namelijk geen wrijving. Dat maakt de machine duurzaam, stil en efficiënt. Met 10 jaar garantie kunt u er helemaal gerust op zijn dat de iQdrive-motor een veilige keuze is.

waterPerfect Plus. Bespaar water en energie, elke wasbeurt opnieuw

Het waterPerfect Plus systeem meet automatisch het gewicht van de was. En berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is voor een stralend schone was. Met zo min mogelijk water een perfect wasresultaat.

waveTrommel. Effectief en extra voorzichtig voor de was

De innovatieve structuur van de waveTrommel zorgt voor een effectieve, voorzichtige behandeling van je wasgoed. Dit komt door de golfvormen en asymmetrische plaatsing van de spoelarmen. Zo weet je zeker dat de wasmachine voorzichtig omgaat met je delicate kleding.

Trommelverlichting. Optimaal zicht dankzij trommelverlichting

De ledverlichting in de wastrommel gaat aan zodra je de deur opent of sluit, maar ook als het droogprogramma start. De verlichting gaat weer automatisch uit om energie te besparen.

aquaStop. De hele levensduur beschermd tegen waterschade

Het zesvoudige, geavanceerde aquaStop-systeem is gekoppeld aan de software van de wasmachine. aquaStop is de meest uitgebreide waterbeveiliging voor je wasmachine. Daarnaast is aquaStop standaard voorzien van een garantie voor de hele levensduur van je apparaat. Gaat de wasmachine dus kapot door een niet goed werkend aquaStop-systeem? Dan vergoeden wij het apparaat én alle gevolgschade.

Specificaties
Algemene wasprogramma"s Anti-kreuk, FIjne was, Gemengde was, Handwas, Katoen, Kort programma, Koude was, Opfrissen, Sport Kleding, Vlekken, Wol, Zijde
Automatische wasmiddeldosering Nee
Bedienapp Ja
Beladingherkenning Ja
Breedte (mm) 598
Diepte (mm) 590
Droogresultaatklasse B
Energieklasse A
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 69
Geschikt voor Smarthome Ja
Hoogte (mm) 845
Kleur Wit
Koolborstelloze motor Ja
Kuipmateriaal Kunststof
Maximale toerental (centrifuge (toeren per minuut) 1400
Merk Siemens
Resttijdindicatie Ja
Soort waterbeveiliging Aquastop
Starttijduitstel Ja
Stoomfunctie Ja
Trommelmateriaal Inox
Trommelsysteem WaveDrum
Typenumber WG44B209NL
Vulgewicht (kg) 9
Wasresultaatklasse A
Zelfreinigende wasmiddellade Ja

Siemens WG44B209NL iQ700 extraKlasse

  • Productcode: 4242003936368

  • Bel 0174213715, mail of kom langs in onze winkel voor meer informatie en de voorraad/levertijd en actuele prijs
  • *€1.149,00

  • Excl. BTW: €949,59

Tags: Siemens WG44B209NL iQ700 extraKlasse