Spaans Elektro Monster / Westland, Vakman die u kent


Omschrijving

Home Connect vaatwasser met mogelijkheid tot eigen configuratie, te activeren via smartphone of voice assistent.

VarioSpeed (plus) op afstand

Tot drie keer sneller en net zo droog en schoon: met varioSpeed op afstand verkort je de programmaduur. En je kunt altijd het extra snelle programma aanzetten, waar je ook bent. Het enige wat jij nodig hebt is de Home Connect-app.

RackMatic

Met rackMatic wordt inruimen en uitruimen nog makkelijker. De korf heeft bovenaan namelijk speciale hendels die je in kunt drukken om de bovenkorf te verstellen. Stel zelf gemakkelijk een van de drie standen in en je hebt al snel ruimte voor grote pannen of schalen. Ideaal voor elke vaat.

Selecteer en start het juiste afwasprogramma met de Home Connect-app

Met de Home Connect-app selecteer je makkelijk programma's en start je de vaatwasser waar je ook bent en wanneer je maar wilt. Zo is jouw vaat klaar zodra jij het nodig hebt.

Altijd eenvoudig op de hoogte: controle op afstand

Twijfel of je jouw vaatwasser wel hebt aangezet is verleden tijd, want je bent altijd verbonden. Dankzij Home Connect heb je altijd controle over jouw vaatwasser. Als de vaat schoon en droog is, krijg je een pushnotificatie van de Home Connect-app.

Easy Start

Easy Start maakt het gebruik van jouw vaatwasser nog makkelijker. Met de Home Connect-app hoef je alleen een paar vragen over jouw schoonmaakvoorkeuren en het type vaat te beantwoorden. De app adviseert je een programma en je start het gemakkelijk op afstand.

Ontvang een melding zodra jouw voorraad vaatwastabletten opraakt

Meer gemak en rust: je krijgt namelijk een melding van de Home Connect-app als jouw voorraad vaatwastabletten bijna op is. Maak een notitie in de app wanneer je nieuwe vaatwastabletten koopt en je weet via jouw smartphone altijd hoeveel tabletten je nog hebt. Zo krijg je een pushnotificatie van de Home Connect-app als de voorraad bijna op is. Een mooie herinnering dat je nieuwe vaatwastabletten moet halen.

HygiënePlus

Zeker weten dat wel 99,99% van de bacteriën en ziektekiemen van jouw vaat worden verwijderd? Gebruik dan hygiënePlus: tijdens de laatste spoelstap wordt de temperatuur 10 minuten lang op de hoge temperatuur van 70 °C gehouden. Dat is ideaal voor het afwassen van houders en keukengerei volgens strenge normen.

Stroomloze aquaStop®-beveiliging

Met het stroomloze aquaStop®-veiligheidssysteem voorkom je elke vorm van waterschade. Is er iets mis met de slang of zit er een lek in de machine? Geen probleem: aquaStop® stopt het water direct. Hier heb jij profijt van tijdens de hele levensduur van jouw vaatwasser. Dat garandeert Siemens.

10 jaar anti-roest garantie op de vaatwasserkuip

Behalve de innovatieve technologie kun je van een Siemens vaatwasser nog één specifiek ding verwachten: duurzame kwaliteit. Het plaatwerk in de kuip van alle Siemens vaatwassers* is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, met productie- en verbindingstechnieken die zijn toegesneden op de gebruikte materialen en voorzien van een speciale oppervlaktebehandeling. Daarom bieden zij jou, als een van de weinige fabrikanten, 10 jaar volledige garantie tegen doorroesten van het binnenwerk. Registreer jouw vaatwasser daarom binnen 8 weken na levering in jouw My Siemens account en claim daar jouw extra garantie. Zo geniet je zorgeloos van jouw Siemens apparaat en de voordelen van een My Siemens account.*Afhankelijk van het model is de bodem van de vaatwasser van roestvrij staal of polinox gemaakt. Bekijk de specificaties voor meer informatie.

De iQdrive-motor

Met de iQdrive-motor weet je zeker dat je met een lager energieverbruik kunt vertrouwen op dezelfde goede prestaties. De korte programma's zorgen voor een optimaal resultaat, terwijl de iQdrive-motor stil blijft en niet slijt. Zuinig en duurzaam.

De intensiveZone

Wil je hardnekkig vuil verwijderen? Kies dan voor de intensiveZone: de druk van het sproeiwater wordt daarmee verhoogd in de onderste korf, waardoor zelfs de vuilste vaat brandschoon wordt. In de bovenste korf draai je gewoon jouw voorkeursprogramma, waarmee je ervoor zorgt dat jouw kwetsbare vaat voorzichtig wordt afgewassen.

VarioFlex-korven

Dankzij de varioFlex-korven kun je jouw vaatwasser flexibel inruimen. In de bovenkorf zitten namelijk drie kopjeshouders en twee bordenhouders die je in kunt klappen. Als je ze niet gebruikt levert dat je veel ruimte op. De onderkorf heeft ook vier bordenhouders. De handgrepen van de korven zorgen er ook voor dat je ze gemakkelijker uit de vaatwasser trekt. Zo is in- en uitladen altijd praktisch en makkelijk.

Home Connect

De wereld van technologie innoveert snel. Steeds meer apparaten worden verbonden en communiceren met elkaar. Met de WiFi-aangesloten apparaten van Siemens en Home Connect komt deze technologie ook bij jou thuis. De combinatie van slimme apparaten, intelligente software en een handige app zorgen voor tientallen opties. De één maakt jouw leven makkelijker, terwijl de ander je hele nieuwe mogelijkheden biedt. Maar ze zorgen allemaal voor meer comfort. Zo kun je meer tijd besteden aan dingen die er toe doen.

Jouw persoonlijke favorieten in 1 druk op de knop: zo wordt jouw vaatwasser nog persoonlijker. Vul simpelweg jouw favoriete combinatie van vaatwasprogramma's in en deze worden als snelle toegang toegevoegd. Zo start je jouw favoriete combinatie met slechts 1 druk op de knop of via de Home Connect-app.

DoseerAssistent

De doseerAssistent is speciaal ontworpen voor de handige 3-in-1, 4-in-1 of 5-in-1 tabletten. Dankzij doseerAssistent vallen deze vaatwastabletten rechtstreeks in een kleine opvangbak. Een nauwkeurig gerichte waterstraal zorgt er vervolgens voor dat de tabletten snel oplossen. Waarna het vaatwasmiddel gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid. Zo ben jij altijd verzekerd van de beste afwasresultaten.

Specificaties
Aantal reinigingstemperaturen (stuks) 5
Aantal standaardcouverts (stuks) 12
Afneembaar bovenblad Ja
Beladingsherkenning Ja
Binnenverlichting Nee
Droogresultaatklasse A
Droogtechniek Warmtewisselaar
Energieklasse E
Energieverbruik per jaar (kWh) 258
Geluidsniveau (dB) 46
Geschikt voor Smarthome Ja
Glansspoelindicator Ja
Indicatielicht op vloer Nee
Kleur RVS
Kuipmateriaal Kunststof
Maximale afwastemperatuur (graden Celsius) 70
Merk Siemens
Minimale afwastemperatuur (graden Celsius) 45
Model vaatwasser Normaal (60 cm breed)
Nisbreedte (mm) 600
Nisdiepte (mm) 550
Nishoogte (mm) 815
Plaatsing bestek Bestekkorf
Programma aantal (stuks) 6
Resttijdindicatie Ja
Soort waterbeveiliging Aquastop
Speed functie Ja
Starttijduitstel Ja
Type inbouw vaatwasser Half geïntegreerd
Typenumber SN53HS00UN
Waterverbruik per jaar (liter) 2660
Waterverbruik per wasbeurt (liter) 9.5
Zoutindicator Ja

Siemens SN53HS00UN iQ300 Home Connect extraKlasse

  • Productcode: 4242003892428

  • Bel 0174213715, mail of kom langs in onze winkel voor meer informatie en de voorraad/levertijd en actuele prijs
  • *€729,00

  • Excl. BTW: €602,48

Tags: Siemens SN53HS00UN iQ300 Home Connect extraKlasse