Spaans Elektro Monster / Westland, Vakman die u kent


Omschrijving

  • varioSpeed Plus op afstand: je vaat tot wel drie keer zo snel schoon, ook wanneer je niet thuis bent.
  •  Zeolith® droogsysteem: sneller droog met minder energie.
  •  Gecertificeerde hygiëneprestaties: bij gebruik van Eco 50°C-, Intensief 70°C- en Machine Care-programma's.
  •  Intelligent autoOpen dry: snel en energiezuinig een zo droog mogelijk resultaat.
  • Energielabel A: onze meest energiezuinige vaatwasser.

Versnel het programma, waar je ook bent

Was en droog je vaat tot wel drie keer sneller, maar met hetzelfde brandschone resultaat. Dankzij varioSpeed Plus kun je altijd kiezen voor versneld afspoelen, zelfs wanneer de cyclus al bezig is. En het mooiste moet nog komen: je kunt varioSpeed Plus eenvoudig activeren en bedienen via de Home Connect-app op je smartphone of tablet. Slimmer kan bijna niet!

Natuurlijke mineralen zorgen voor een optimaal droogresultaat

Op zoek naar een groenere vaatwasser die nog steeds maximaal presteert? Het Zeolith®-droogsysteem werkt op basis van een compartiment gevuld met natuurlijke mineralen die vocht opnemen en warmte afgeven. Hierdoor wordt het droogproces versneld, en verbruikt je apparaat minder elektriciteit voor het drogen van de vaat. Goed voor jou én goed voor het milieu dus.

Gecertificeerde hygiëneprestaties

Virussen zoals corona en influenza worden doeltreffend uitgeschakeld bij het gebruik van Eco 50°C, getest door het Instituut voor Integratieve Hygiëne en Virologie (Hygiënelabel niveau 1). Met hogere temperatuurprogramma's kunnen aanzienlijk hogere hygiëneniveaus worden bereikt, effectief tegen robuustere virussen, inclusief ingekapselde en niet-gekapselde virussen. Dit is aangetoond bij Intensief 70°C en de Machine Care-onderhoudscyclus (Hygiënelabel niveau 3).

Snel en zuinig een zo droog mogelijk resultaat

Met deze technologie kunnen je servies en de binnenkant van de vaatwasser op een energiebesparende manier bijna helemaal droog zijn, binnen 20 minuten. De deur van de vaatwasser opent automatisch na afloop van het vaatwasprogramma. Dit optimaliseert het volledige droogproces: alle vaat wordt grondig en voorzichtig gedroogd – en er vormt zich geen condensatie in de vaatwasser. Deze ecologische droogoptie bespaart veel energie.

Onze meest energiezuinige vaatwasser

Als het gaat om het besparen van water en energie en het voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van vaatwasresultaten, moet je soms compromissen sluiten. Dankzij ons High Efficiency Energy Saving System, gebaseerd op de Zeolith technologie, een innovatieve schuimisolatie en slimme elektronica, beschikken onze vaatwassers over energieklasse A. Altijd, zonder compromis. Vertrouw op onze Siemens vaatwassers met energielabel A voor efficiënte en perfecte vaatwasresultaten onder alle omstandigheden.

Bespaar tijd en moeite met onze handige app

Het leven wordt er niet rustiger op. Jouw Siemens vaatwasser met Home Connect is daarom ontwikkeld met jouw drukke agenda in het achterhoofd. Dankzij de samenwerking tussen Home Connect en verschillende partners zoals Amazon Alexa, Apple Watch en Google kun je je slimme vaatwasser probleemloos aansturen via de Home Connect-app of een ander slim device. Verkort bijvoorbeeld het programma, of activeer de stilfunctie met één druk op de knop. De app kan zelfs de vaatwasblokjes voor je bijbestellen. Zo maken we het leven graag wat makkelijker voor je.

Alle programma-informatie geprojecteerd op je vloer

Met een lichtprojectie op je vloer laat timeLight zien hoelang het afwasprogramma nog duurt. En met welk programma de vaatwasser op dat moment bezig is. Zelfs eventuele foutmeldingen zie je ermee op je keukenvloer. Dat is niet alleen innovatief, maar ook gewoon handig.

De veilige zone voor jouw meest waardevolle glaswerk

Maak je je weleens zorgen of je kwetsbare glaswerk de vaatwasser wel overleeft? Met glassZone kun je erop vertrouwen dat jouw glazen optimaal beschermd worden. De zes speciale sproeikoppen zorgen voor een zachte, constante watertoevoer, zodat al jouw glazen grondig worden gereinigd zonder beschadigd te raken. Daarnaast wordt je glaswerk beschermd tegen trillingen en bewegingen door het siliconen antislipoppervlak, dat ook kwetsbare glazen stevig maar voorzichtig op hun plek houdt.

Intensief schoon met extra hoge druk in de onderkorf

Wil je hardnekkig vuil verwijderen? Kies dan voor de intensiveZone: de druk van het sproeiwater wordt daarmee verhoogd in de onderste korf, waardoor zelfs de vuilste vaat brandschoon wordt. In de bovenste korf draait gewoon jouw voorkeursprogramma, waarmee je ervoor zorgt dat jouw kwetsbare vaat voorzichtig wordt afgewassen.

Extreem stil wanneer jij het nodig hebt.

Soms kun je wel wat extra stilte gebruiken gedurende jouw drukke dag. Home Connect ondersteunt je hierbij. Met de Silence on Demand-optie in de Home Connect-app kun je voor maximaal 30 minuten het geluidsniveau verlagen tijdens de programmacyclus. Je kunt Silence on Demand op ieder moment tijdens de cyclus activeren. En je kunt weer terugkeren naar het reguliere programma wanneer je maar wilt. Absolute stilte zonder in te leveren op het resultaat.

Specificaties
Aantal reinigingstemperaturen (stuks) 6
Aantal standaardcouverts (stuks) 13
Afneembaar bovenblad Ja
Automatische uitschakeling Ja
Bedienapp Ja
Beladingsherkenning 1
Binnenverlichting Ja
Breedte (mm) 598
Diepte (mm) 550
Droogtechniek Open actief
Energieklasse A
Geluidsniveau (dB) 43
Glansspoelindicator Ja
Hoogte (mm) 815
Indicatielicht op vloer Ja
Kleur Inox
Kuipmateriaal RVS
Maximale afwastemperatuur (graden Celsius) 70
Merk Siemens
Minimale afwastemperatuur (graden Celsius) 40
Model vaatwasser Normaal (60 cm breed)
Nisbreedte (mm) 600
Nisdiepte (mm) 550
Nishoogte (mm) 815
Programma aantal (stuks) 6
Resttijdindicatie Ja
Soort waterbeveiliging Aquastop
Speed functie Ja
Starttijduitstel 12 uur starttijdkeuze
Type inbouw vaatwasser Volledig geïntegreerd
Typenumber SN65TX08BE
Waterverbruik per wasbeurt (liter) 9.5
Zoutindicator Ja

Siemens SN65TX08BE iQ500 Home Connect extraKlasse

  • Productcode: 4242003950821

  • Bel 0174213715, mail of kom langs in onze winkel voor meer informatie en de voorraad/levertijd en actuele prijs
  • *€1.098,99

  • Excl. BTW: €908,26

Tags: Siemens SN65TX08BE iQ500 Home Connect extraKlasse