Spaans Elektro Monster / Westland, Vakman die u kent


Omschrijving

  • varioSpeed Plus op afstand: je vaat tot wel drie keer zo snel schoon, ook wanneer je niet thuis bent.
  •  Gecertificeerde hygiëneprestaties: bij gebruik van Eco 50°C-, Intensief 70°C- en Machine Care-programma's.
  •  Intelligent autoOpen dry: snel en energiezuinig een zo droog mogelijk resultaat.
  •  autoOpen dry: automatische deuropening die zorgt voor zeer efficiënte droogresultaten.
  •  Home Connect: bedien je slimme vaatwasser waar je ook bent.

Versnel het programma, waar je ook bent

Was en droog je vaat tot wel drie keer sneller, maar met hetzelfde brandschone resultaat. Dankzij varioSpeed Plus kun je altijd kiezen voor versneld afspoelen, zelfs wanneer de cyclus al bezig is. En het mooiste moet nog komen: je kunt varioSpeed Plus eenvoudig activeren en bedienen via de Home Connect-app op je smartphone of tablet. Slimmer kan bijna niet!

Gecertificeerde hygiëneprestaties

Virussen zoals corona en influenza worden doeltreffend uitgeschakeld bij het gebruik van Eco 50°C, getest door het Instituut voor Integratieve Hygiëne en Virologie (Hygiënelabel niveau 1). Met hogere temperatuurprogramma's kunnen aanzienlijk hogere hygiëneniveaus worden bereikt, effectief tegen robuustere virussen, inclusief ingekapselde en niet-gekapselde virussen. Dit is aangetoond bij Intensief 70°C en de Machine Care-onderhoudscyclus (Hygiënelabel niveau 3).

Snel en zuinig een zo droog mogelijk resultaat

Met deze technologie kunnen je servies en de binnenkant van de vaatwasser op een energiebesparende manier bijna helemaal droog zijn, binnen 20 minuten. De deur van de vaatwasser opent automatisch na afloop van het vaatwasprogramma. Dit optimaliseert het volledige droogproces: alle vaat wordt grondig en voorzichtig gedroogd – en er vormt zich geen condensatie in de vaatwasser. Deze ecologische droogoptie bespaart veel energie.

Automatische deuropening voor geweldige droogresultaten

Je droogt je vaat efficiënt dankzij autoOpen dry. Aan het einde van de wascyclus van jouw vaatwasser opent deze automatisch en zachtjes de deur en zet deze op een kier. Dit zorgt voor een natuurlijk droogproces van de vaat zonder dat er extra energie nodig is. Daarnaast koelt je vaat sneller af waardoor uitruimen gemakkelijker gaat.

Bespaar tijd en moeite met onze handige app

Het leven wordt er niet rustiger op. Jouw Siemens vaatwasser met Home Connect is daarom ontwikkeld met jouw drukke agenda in het achterhoofd. Dankzij de samenwerking tussen Home Connect en verschillende partners zoals Amazon Alexa, Apple Watch en Google kun je je slimme vaatwasser probleemloos aansturen via de Home Connect-app of een ander slim device. Verkort bijvoorbeeld het programma, of activeer de stilfunctie met één druk op de knop. De app kan zelfs de vaatwasblokjes voor je bijbestellen. Zo maken we het leven graag wat makkelijker voor je.

Intensief schoon met extra hoge druk in de onderkorf

Wil je hardnekkig vuil verwijderen? Kies dan voor de intensiveZone: de druk van het sproeiwater wordt daarmee verhoogd in de onderste korf, waardoor zelfs de vuilste vaat brandschoon wordt. In de bovenste korf draait gewoon jouw voorkeursprogramma, waarmee je ervoor zorgt dat jouw kwetsbare vaat voorzichtig wordt afgewassen.

Extreem stil wanneer jij het nodig hebt.

Soms kun je wel wat extra stilte gebruiken gedurende jouw drukke dag. Home Connect ondersteunt je hierbij. Met de Silence on Demand-optie in de Home Connect-app kun je voor maximaal 30 minuten het geluidsniveau verlagen tijdens de programmacyclus. Je kunt Silence on Demand op ieder moment tijdens de cyclus activeren. En je kunt weer terugkeren naar het reguliere programma wanneer je maar wilt. Absolute stilte zonder in te leveren op het resultaat.

Optimale vaatwasresultaten met één druk op de knop

Voor een perfect schone vaat zorgen was nog nooit zo eenvoudig. Wanneer je via de knop Auto het automatische vaatwasprogramma selecteert, zorgt jouw vaatwasser zelf voor een optimaal schoon resultaat. Je vaatwasser meet via de aquaSensor de vuilgraad van het spoelwater. Hierop past hij de temperatuur en de benodigde hoeveelheid water aan. Zonder dat je nog iets hoeft te doen. En zo weet je ook zeker dat je nooit teveel water verbruikt.

Jouw favoriete instellingen met één druk op de knop

De Favoriet-knop maakt je vaatwasser nóg persoonlijker. Stel via de Home Connect-app de programma's en opties die jij het vaakst gebruikt in als favoriet, om ze met één druk op de knop te kunnen activeren.

Doseert uw vaatwasmiddel zo optimaal mogelijk

De doseerAssistent is speciaal ontworpen voor de handige 3-in-1, 4-in-1 of 5-in-1 tabletten. Dankzij doseerAssistent vallen deze vaatwastabletten rechtstreeks in een kleine opvangbak. Een nauwkeurig gerichte waterstraal zorgt er vervolgens voor dat de tabletten snel oplossen. Waarna het vaatwasmiddel gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid. Zo ben je altijd verzekerd van de beste afwasresultaten.

Specificaties
Aantal reinigingstemperaturen (stuks) 4
Aantal standaardcouverts (stuks) 13
Afneembaar bovenblad Ja
Bedienapp Ja
Beladingsherkenning 1
Binnenverlichting Nee
Breedte (mm) 598
Diepte (mm) 573
Droogtechniek Warmtewisselaar
Energieklasse C
Energieverbruik per jaar (kWh) 74
Geluidsniveau (dB) 40
Glansspoelindicator Ja
Hoogte (mm) 815
Indicatielicht op vloer Nee
Kleur RVS
Kuipmateriaal RVS
Maximale afwastemperatuur (graden Celsius) 70
Merk Siemens
Minimale afwastemperatuur (graden Celsius) 45
Model vaatwasser Normaal (60 cm breed)
Nisbreedte (mm) 600
Nisdiepte (mm) 550
Nishoogte (mm) 875
Plaatsing bestek Bestekkorf
Programma aantal (stuks) 6
Resttijdindicatie Ja
Soort waterbeveiliging Aquastop
Speed functie Ja
Starttijduitstel 12 uur starttijdkeuze
Type inbouw vaatwasser Onderbouw
Typenumber SN43ES20BE
Waterverbruik per wasbeurt (liter) 9
Zoutindicator Ja

Siemens SN43ES20BE iQ700 Home Connect extraKlasse

  • Productcode: 4242003947227

  • Bel 0174213715, mail of kom langs in onze winkel voor meer informatie en de voorraad/levertijd en actuele prijs
  • *€898,99

  • Excl. BTW: €742,97

Tags: Siemens SN43ES20BE iQ700 Home Connect extraKlasse